Kampioen gehuldigd

Op 9 februari jl. werden in het Landgraafse zwembad “in de Bende” wederom enkele bijzondere prestaties van de zwemmers van zwemvereniging NIMO belicht.
Op de Nederlandse Jeugd en Junioren Kampioenschappen die van 29 januari t/m 1 februari j.l. in het Amsterdamse Sloterparkbad werden gehouden, wisten weer enkele NIMO-zwemmers het nationale podium te behalen.
Iris Dijkstra werd met haar estafetteteam 2e op de 4x 200 meter vrije slag bij de meisjes 2001-2002.
Vincent de Munter werd 3e op de 100 meter vlinderslag bij de jongens uit geboortejaar 2000.
Maar de meest in het oog springende prestatie kwam op naam van Jylano Nahr. Hij startte bij de jongens uit 2000 vijf keer en stond even vaak op het podium.
Een 3e plaats op 100 meter vrije slag, 200 meter vrije slag en 200 meter wisselslag, een 2e plaats op de 50 meter vrije slag en een geweldige 1e plaats en hiermee NEDERLANDS kampioen op de 100 meter vlinderslag.
Voor deze prestatie van jewelste werd Jylano ten overstaan van een groot deel van zijn collega zwemmers en ouders, mede namens sponsor Rob’s Sport Shop te Sittard-Geleen gehuldigd door voorzitter Marc van Caldenberg. Hij nam de honneurs waar voor de helaas ziek afgemelde wethouder van sportzaken van de Landgraafse gemeente.
Onder een daverend applaus nam Jylano de felicitaties in ontvangst.

Huldiging Jylano

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/kampioen-gehuldigd/