Janina Beckers zwom voor de Stichting ALS

Gisteren heeft Janina Beckers in de grachten van Amsterdam gezwommen voor de stichting ALS. In de afgelopen periode heeft ze meer dan € 2000! bij elkaar gezwommen voor de stichting die onderzoek doet naar het bestrijden van de ziekte ALS. Alleen dat al is natuurlijk de allermooiste prestatie. Janina beleefde met haar ouders een heel bijzondere dag.
Ze liet zelf nogmaals zien wat voor kanjer ze is. Vanuit startgroep 16 zwom ze, gehuld in wetsuit langs heel veel zwemmers. Uiteindelijk bleek de tijd (waar het overigens vandaag echt niet om ging) ook nog heel snel te zijn. ze was de jongste en meteen ook allersnelste dame die vandaag mee zwom. De nr’s 2 en 3 waren niet de minsten: Inge Dekker en Marleen Veldhuis.

Aan de finish werd Janina opgewacht door haar medezwemmers en vrienden: Nieske, David, Stefan en Mark (gehuld in het nieuwe HGN-tenue). Dat, en ook de hoeveelheid donaties vanuit zwemmers en ouders geeft ook aan hoe betrokken veel NIMO-leden zijn geweest bij Janina, haar familie en het doel om geld bij elkaar te krijgen voor de stichting ALS.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/janina-beckers-zwom-voor-de-stichting-als/

1 reactie

    • Helmi Janssen on 12 september 2013 at 16:33

    Mooie woorden van een super trotse trainer, die overigens zelf ook aanwezig was bij de finish in Amsterdam!!!

Reacties zijn uitgeschakeld.