Iris Dijkstra naar de speedo jaargangwedstrijden

Zaterdag 25 februari heeft Iris Dijkstra deel mogen nemen aan de speedo jaargangwedstrijden te Leiden. Voor deze wedstrijd, het nationaal kampioenschap korte baan voor minioren, kwalificeren zich de beste 18 zwemmers van Nederland. Iris zat hier zowel op de 50m vlinderslag als de 100m vrije slag bij. Bevangen door de zenuwen wist ze helaas geen pr te zwemmen. Maar dat ze ├╝berhaupt mocht deelnemen belooft veel voor de toekomst.
Van haar collega HGN-zwemmers blonk Bo Sohouka uit: Zij werd nationaal kampioene op de 100m rugslag en pakte brons op de 100m vrije slag. Ook Kim Rebergen presteerde prima met mooie pr’s op de 200m vrije en wisselslag.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/iris-dijkstra-naar-de-speedo-jaargangwedstrijden/

2 reacties

    • Dennis on 26 februari 2012 at 21:56

    Meedoen is al een hele prestatie, de volgende keer komen ook die prestaties op een kampioenschap wel. Je mag sowieso trots zijn!

    • wendy on 2 maart 2012 at 21:06

    Dank je wel, Dennis. Het was een hele mooie ervaring, maar gespannen was ze zeker! Ze wilde zo graag, dat ze te snel wilde ten koste van haar slag. Super dat ze deze kans heeft gekregen, volgende keer zal ze hopelijk zekerder van zichzelf zijn. Ze is ’n kanjer!

Reacties zijn uitgeschakeld.