Indrukwekkende eerste minioren-junioren wedstrijd van NIMO-zwemmers.

In Valkenburg werd de 1e binnenbadwedstrijd van het seizoen gezwommen en het was gelijk enkele keren raak.

Hylcke de Beer pakte als vanouds 2x goud met veel machtsvertoon. Leeftijdsgenote en aanwinst Benigna Kocsispeter vergezelde haar 2x op het podium en eveneens prima tijden.
Peter Smeets was de sterkste op de 200ss en haalde ook op de 400 vrij (als 2e) het podium. Dominik Borowiec stapte na Peter als 2e het podium op na de 200ss.
Juliette Krichel zwom haar 1e 400m vrij uistekend en haalde ook zilver hierop. Ook Stella Posada-Martinez deed een goede zaak met haar tijd op diezelfde zware afstand.


Jongste deelnemer Viggo van Bokhoven was tussen de oudere jongens de sterkste op de 50m vlinderslag en werd in een uitstekende tijd 2e op de 100m vrije slag!
Mayra van Hoof voltooide prachtig haar 1e 200m ss en pakte ook goud want zij was op punten de sterkste deelneemster in dat programma!


Bij de junioren startte een heel arsenaal aan NIMO-Dames. De 3 ervaren dames: Kyanie Blom, Quinty Rouschop en Britt van den Boom verdeelden keurig de 3 gouden plakken in zeer sterke tijden zo vroeg in het seizoen. Daarachter maakten Sarah Berger, Dana Wolffs en Audrey Vreuls veel indruk met hun 400 vrij tijden, was Melissa Bloemink zeer goed op de 200ss en zwommen Jesper Frantzen, Jamy Dirkx, Maud Snijders, Jennifer Koonen en Rachelle Weishaupt naar prima tijden op de 50m rugslag.

 

Een uitstekend begin van het seizoen dus!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/indrukwekkende-eerste-minioren-junioren-wedstrijd-van-nimo-zwemmers/