Indrukwekkend optreden NIMO-minioren.

De diverse jonge zwemmers van NIMO hebben vanmiddag prachtprestaties geleverd bij de 1e swimkick-minioren wedstrijd van het seizoen.
Hylcke de Beer was wederom goed voor 2 gouden plakken en verbrak ook 3! clubrecords (wat een tijden!). Ook Julia van Bokhoven en Lucas Rosenzweig behaalden ieder 2 mooie overwinningen. Verrassend waren de schitterende gouden plakken en dito tijden van Sari Wiekken, Marloes Thomas en de ijzersterke Meike Starremans op de vrije slag.
Daarnaast nog podiumzwemmers met zeer scherpe tijden: Peter Smeets (vooral die rugslag! Net geen goud), Sandra Borowiec (super vrije slag), Benigna Kocsispeter (wauw! Wat een schoolslag), Dominik Borowiec (2× podium), Juliette Krichel (ook zij 3x op het podium), broertje Laurent Krichel (2x zilver achter Lucas) en Viggo van Bokhoven (brons met een waanzinnig goede vrije slag tussen de oudere jongens).
Niet op het podium maar wel absoluut fantastisch gezwommen: Rick Schuijren met een fenomenale rugslag en Yassin Hjir met een super vrije slag.

De wedstrijd eindigde met een estafette overwinning van het dreamteam bestaande uit Benigna, Dominik, Peter en Hylcke.

Een topmiddag dus!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/indrukwekkend-optreden-nimo-minioren/