In Memoriam: Dominic Bayfield

Gisteren bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Dominic Bayfield.

Dominic was eenĀ 17-jarige zwemmer van RZ die al jaren bij NIMO meetrainde op zaterdag, al jaren samen met ons op trainingskamp ging en samen met zijn familie vorig seizoen ook meeging naar de seizoensafsluiting in Witten.
Hij was een rustige maar ontzettend fanatieke zwemmer die bijzonder goed in de groep lag. Vlinderslag was zijn specialiteit en op oa. de 200m vlinderslag is hij regerend Limburgs kampioen.

Dominic zal ontzettend gemist worden en namens alle leden van NIMO willen we ook via deze weg zijn familie, vrienden en al zijn clubgenoten bij RZ veel sterkte toewensen met het dragen van dit verlies.
IMG_1149.JPG

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/in-memoriam-dominic-bayfield/

3 reacties

  • Chantal berger on 11 oktober 2015 at 16:50

  Wat een verschrikkelijk nieuws. Wij wensen familie en vrienden van Dominic heel erg veel sterkte in deze zware tijd. Chantal Joel en Sarah berger

  • Lidy on 11 oktober 2015 at 18:32

  Familie en vrienden, gecondoleerd met dit grote verlies.
  Verschrikkelijk nieuws dat we binnen krijgen.
  Heel veel sterkte. Veel en veel te jong.

  • Mary Fisher on 19 oktober 2015 at 22:53

  Dear Nelleke and family, so so sorry to hear of your tragic loss. I have very happy memories of Dominic at St.John’s school Norwich. He was a sensitive and talented boy. May he rest in peace and my thoughts and prayers are with you all at this painful time
  Love from
  Mary Fisher

Reacties zijn uitgeschakeld.