«

»

nov 18 2012

Bericht afdrukken

HGN domineert voorronde speedo club meet

Bij de kring Speedo clubmeet heeft HGN op overtuigende wijze de overwinning behaald!

In Valkenburg waren er zeer veel overwinningen voor de zwemmers. Zo pakte Britt van den Boom een zege op de 50m rugslag en won Carolien Beckers zeer fraai de 100m vrije slag. Carolien pakte samen met Jasper Thomas, Iris Dijkstra en Jylano Nahr ook de eerste plek op de mix-estafette. Buiten deze topprestaties was er nog veel meer moois.
Wat te denken van de 100m wissel van Nikki Starremans, Maud Lanckohr, Mascha Verhoeven en Amar Muratagic. Of de prachtige 100m vrij tijden van Imke Beekman, Silke Bliek en Kyanie Blom en de 50m vlinder prestaties van Florence Schaepkens en Alisha Hollands. Natuurlijk ontbreken ook de vol overgave zwemmende Jennifer Koonen en Dennis Verhoeven niet in dit verslag! Het was een topmiddag dus!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/hgn-domineert-voorronde-speedo-club-meet/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Geert Janssen

  Fenomenaal, prachtig gepresteerd. Dat is een prachtig uitgangspunt voor de landelijke finales! Trainers en zwemmers, gefeliciteerd!

 2. wendy

  proficiat zwemmers en trainers, dat is nou wat ze zeggen een goede binnenkomer! Heel veel succes op de finale.

 3. Bianca Verhoeven

  Gefeliciteerd. Jullie hebben super gezwommen!
  Op naar de grote wedstrijd in Terneuzen!

 4. Marc van Caldenberg

  Wat een toptijden! Een geweldige prestatie van jullie allemaal. Ga zo door! Dit resultaat laat zien dat jullie en jullie trainers op de goede weg en dat er heel veel talent is voor de toekomst binnen de verenigingen. We kunnen hier echt heel trots op zijn. En straks in februari op naar Terneuzen, en wie weet zit er dan nog wel een beetje meer in?

Reacties zijn uitgeschakeld.