Goldrush op regio LAC – NJJK-limieten regen in Seraing

Op de regionale LAC-kampioenschappen (Kampioenschap van Zeeland-Brabant-Limburg) hebben de HGN-zwemmers uitmuntend gepresteerd.
Opvallendste tijden kwamen op naam van Iris Dijkstra en Imke Beekman, niet alleen verpulverden zij hun 25m-bad tijden maar ze zwommen ook ruim onder de NJJK-limieten op de 800m. Ook werden zij kampioen op deze afstand.
Andere kampioenen waren: Janina Beckers (met overmacht de sterkste op de 800m vrij en 400m wissel), Mark Gorissen (400m wissel) en Denise Blok (800m vrij). De verdere medailles waren voor Bas Dijkstra (2x zilver), Chayenne Poorts (zilver), Kyanie Blom (brons). Ook van de Sittardse afdeling waren er nog verdere medailles: voor Judith Houtvast en Bart de Heer (zilver) en Lars van der Haijden en Kim Rebergen (brons).
Quinty Rouschop kwam overigens ook nog tot een prima tijd op de 800m vrije slag.

de uitslag

In Seraing werd het supersterk bezette internationaal toernooi op de 50m-baan afgewerkt. Doel was vooral een weekend vol races en daarbij werden ook diverse NJJK-limieten behaald.
Kyanie Blom behaalde haar allereerste limiet door op de 100m schoolslag naar een mooie 1.30 te zwemmen, Arijana Alijagic haalde haar 2e NJJK-limiet, dit deed ze op de 50m vrij.
Voor Vincent de Munter waren er diverse nieuwe limieten, Nikki Smeets behaalde de 200m rugcrawl limiet maar baarde vooral opzien met haar 1.12 op de 100m rug. Silke Bliek imponeerde met toptijden op de schoolslag (oa. 1.26.0 op de 100m), Sara Hebrova was fantastisch op de 100m en 200m rugslag, McKenzie Kelly zwom een mooi pr op de 50m vlinderslag, Jylano Nahr had een zwaar weekend maar zwom wel een fenomenale 26.8! op de 50m vlinder, Lieve Göbbels zwom prima tijden op de 50m vlinder en 100m school, Jasper Thomas kwam de laatste dag op gang met goede tijden op 100m vrij en vooral 200m rug. Merle Verkijk zwom op vrijdag prima tijden op de 200m vlinder en 50m rug en Kitty-Sofie Hunt Alne tenslotte zwom een prima 200m vrij.

Uitslag Grand Prix International Seraing

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/goldrush-op-regio-lac-njjk-limieten-regen-in-seraing/