Geslaagd trainingskamp 2014

Het trainingskamp 2014 is meer dan geslaagd!

30 zwemmers namen in Drachten deel aan een zeer gevarieerd programma. Er waren 8 (van alle soorten) zwemtrainingen, 2 open water trainingen, een clinic van 6-voudig europees schoolslagkampioene Moniek Nijhuis, 3 landtrainingen, een racetraining, videoanalyse, een zwemtoets en daarnaast ook nog heel veel gezelligheid!

Er namen 4 gastzwemmers (voor het 2e jaar op rij)  deel aan het trainingskamp en zij pasten geweldig in de groep. Sterre Schlicher, Dimitar Kamnarovski, Dominic Bayfield en Cas Louwarts (allen van RZ) draaiden uitstekend mee.
Ook de 4 minioren die voor het eerst deelnamen konden fysiek en mentaal helemaal mee. Complimenten daarvoor ook aan Kyanie Blom, Silke Bliek, Jasper Thomas en Imke Beekman.

In het toch wel koude buitenwater trainden open water bikkels Janina Beckers en Chayenne Poorts hard en maakten behoorlijk wat meters. Ook Mark Gorissen, Nikki Starremans, Merle Verkijk, Lester Snackers, McKenzie Kelly en de drie eerder genoemde miniorendames waagden zich in het water van 13 – 14 graden.
Ook in de binnenbadtrainingen was de inzet en het presteren van de zwemmers onovertroffen. Voor de trainers was het absoluut genieten om te zien dat de zwemmers training na training hun grenzen verlegden.
Dat kon mede doordat de organisatie rondom het kamp prima geregeld was. Vooral Petra Thomas, Helmi en Geert Janssen en Tom Goffin maakten dit mogelijk en zorgden ervoor dat de zwemmers / trainers zich vooral konden concentreren op datgene waarvoor zij in Drachten waren!

Geert heeft weer gigantisch veel foto’s gemaakt¬†en deze zullen waarschijnlijk volgende week op de site geplaatst worden!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/geslaagd-trainingskamp-2014/