Feestje in Witten. badseizoen mooi afgesloten

Alweer voor de 5e keer deden wij mee in Witten. Een prachtige locatie, een top organisatie, een heel gezellige sfeer en uiteindelijk toch voor het overgrote deel mooi weer (alleen op zaterdag tijdens de wedstrijd regende het).

Van vrijdag op zaterdag besloten we te gaan nachtzwemmen, erg gezellig maar de mensen van het zwembad vonden het toch iets minder (vooral het feit dat de heren JN, CL, DK en VdM ’s nachts in het pikdonker van de 3m-plank aan het stunten waren). Gelukkig konden deze jongens de volgende dag hun ei kwijt met een potje voetbal dat uiteindelijk 3,5 uur zou duren. Geschaafd, gekneusd maar wel voldaan konden zij terugkijken op een mooie partij waar zij al hun energie in gelegd hadden. De zondag, waar de zon de hele dag uitbundig scheen, maakte het weekend meer dan af.

Er werd trouwens ook nog gezwommen: NIMO won alle estafetteprogramma’s, domineerde het teamklassement en individueel wonnen Lieve, Chayenne, Cas en Jylano nog mooie geldprijzen. Meike zwom een clubrecord en Hylcke zwom op de 50m vrij nog zelfs bijna een Nederlands record!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/feestje-in-witten-badseizoen-mooi-afgesloten/