Eerste 25m-bad wedstrijd van het seizoen: LAC

In Kerkrade werd de eerste wedstrijd van het seizoen gezwommen. De 1e wedstrijd in het lange afstandscircuit. De zwemmers van HGN die voor het eerst in hun nieuwe clubkleding aantraden kwamen zeer goed voor de dag.

Een paar hoogtepuntjes vanuit de Landgraafse afdeling van HGN waren: Iris Dijkstra, wat een sensationele progressie en wat een dijk van een tijd op de 800m!
De meiden 2003 met zeer mooie tijden op de 400 vrij: Imke Beekman, Kyanie Blom en Silke Bliek. Ondanks dat het geen pr was, was de vechtlust van Nikki Starremans op de 400m vrij ook mooi om te zien. De overwinning op de 200m vrij van Britt van den Boom in een erg mooi opgebouwde race.
Jasper Thomas die zich op zijn allereerste 400m naar een prima 2e plek knokte.

Op de 800m dames waren er verder mooie persoonlijke records voor: Chayenne Poorts, Bonnie en Jasmijn van der Valk, Carolien Beckers, Arijana Alijagic, Melanie Leunissen, Esmee Lanckohr, Kitty-Sofie Hunt Alne en good-old Lieke Janssen. Ook de tijden van debutantes; Chiara Geilenkirchen en Chayenne Odenhoven mochten er wezen.

Op de 1500m vrij was het optreden van Mark Gorissen het opvallendst; Hij was dan ook zeer tevreden met zijn 18.00 (waar hij in januari nog 19.45 klokte). Ook de prachttijd van Bas Dijkstra (een echte stayers-familie dus) was van een uitstekend gehalte. Daarnaast ook veel pr’s: Tom Goffin, David Paulissen, Wesley Dohmen, Leroy de Brouwer, Pol Ypelaar, Stefan Lindenschmidt en Jylano Nahr.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/eerste-25m-bad-wedstrijd-van-het-seizoen-lac/