Een druk weekend voor HGN

Tijdens het afgelopen weekend waren er diverse wedstrijden voor de zwemmers van HGN.

Rick, Richard en Freddie deden mee aan de Nederlandse masterkampioenschappen te Terneuzen. Er werden door hen diverse mooie prestaties geleverd.
Richard was dit weekend vooral sterk op de vrije slag. In de categorie 40+ pakte hij een gouden medaille op de 400m vrije slag, op de 200m zwom hij een clubrecord bij de senioren uit de boeken. Op deze laatste afstand deed ook Rick van zich spreken. Met een mooie 2.17 pakte hij het zilver in de 20+ categorie.
Freddie behaalde ook medailles op de 200m schoolslag, 1500m vrije slag en 400m wisselslag.

de uitslag

In België zwom Lydia een wedstrijd. Zij dook voor het eerste onder de 1.10 op de 100m vlinderslag en was daar zelf zeer gelukkig mee!

Op de speedowedstrijd in Maastricht werd echt fenomenaal gepresteerd door onze jongste kids.
Milan maakte zijn speedo-debuut en eindigde meteen 2x bij de eerste 5. Mooi hierbij was dat hij alleen maar HGN-zwemmers voor zich hoefde te dulden en alle zwemmers van andere verenigingen achter zich liet. In dezelfde leeftijdscategorie was er dubbel goud voor Jasper in 2 mooie pr’s.
Ook Bas behaalde dubbel goud. Op zowel de vrije slag als de rugslag was hij de sterkste. Zusje Iris won de 50m vlinder.
Absolute ster van de dag was Jylano. Hij won weliswaar geen medailles maar zijn pr’s op de vrije slag (12 sec.) en rugslag (11 sec.) waren super indrukwekkend. Ook Chayenne O verpulverde een pr, dit deed zij op de 200m wisselslag.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/een-druk-weekend-voor-hgn/