D3-competitie deel 1

In Vaals werkte HGN 3 (het oude NIMO 2) haar eerste competitiewedstrijd af. Van begin af aan werden er prima tijden op de klokken gezet. Opvallend waren de tijden van oa. Suzan (hele mooie 50m vrij), Lisa S (idem Suzan), Katrien (prima 100m vrij) en Jennay (prachtige overwinning op de 100m wissel).
Voor veel minioren betekende dit hun eerste officiele wedstrijd: en ze deden het fantastisch!! Wat te denken van Ruud (ons jongste lid zwom zomaar onder de minuut op de 50m vrij!), Florence (prima races ondanks de zenuwen), Milan (een fantastische tijd op de 50m vrij), Dion en Kemo (prima 50m school), Xander (ondanks trainingsachterstand door ziekte prima tijden). Ook de junioren Joey en Madelena deden uitstekende zaken met mooie pr’s. Tenslotte bleek Anthony een prima debutant met een veelbelovende 50m schoolslag.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/d3-competitie-deel-1/

1 reactie

  • Alain on 2 oktober 2011 at 22:31
   Author

  Voor een eerste competitiewedstrijd mogen we als trainer zijnde behoorlijk trots zijn op de zwemmers. Er is erg goed gepresteerd en we hopen dat deze lijn alleen maar wordt doorgezet!
  Hopelijk de tweede competitiewedstrijd zonder de vele afmeldingen. Deze wedstrijden zijn namelijk zowel voor de zwemmer als voor de trainer een goed meetpunt om de ontwikkeling van de zwemmers te zien.
  Zie een wedstrijd daarom als iets positiefs!

Reacties zijn uitgeschakeld.