Competitiewedstrijden

Bij NIMO 2 was de vrouw in vorm: Audrey Vreuls weer goed voor 2 mooie overwinningen in wederom heel scherpe tijden.Ook Nikki Starremans (prima 100 wissel) en Kimberley de Brouwer (ouderwets sterk op de 50 rug) pakten overwinningen voor de ploeg.
Tel daarbij op dat oa. Sterre van Geijn, Jesper Frantzen, Kim Crombach, Melissa Bloemink en Jamy Dirkx tot prima tijden kwamen. Dan mag je concluderen dat NIMO 2 wederom een uitstekende teamprestatie heeft geleverd.

 

NIMO 1 had met nogal wat zieken te kampen en de verwachtingen waren daarom niet hooggespannen. Toch werd er een prima wedstrijd afgewerkt in Kerkrade. Enorme van pr’s van oa. Britt van den Boom, Dana Wolffs, Kyanie Blom en Sarah Berger op de 200m wissel en zelfs een NJJK-limiet voor Quinty Rouschop op diezelfde afstand waren misschien wel het hoogtepunt. Ook tijden van zwemmers als Iris Dijkstra, Chiara Geilenkirchen en Nikki Smeets (100 vlinder), Carolien Beckers en Esmee Lanckohr (400 vrij), Chayenne Poorts (400 wissel), Cas Louwarts (400 vrij), Chayenne Odenhoven (100 School), Maud Lanckohr (200 rug), Richard Ricksen (50 school), RaphaĆ«l Krichel (100 vrij) en de afsluitende estafettes waren uitstekend te noemen.
NIMO 1 was dan ook landelijk gezien wederom Limburgs beste ploeg al zat het verrassend sterke Eijsden onze ploeg wel op de hielen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/competitiewedstrijden/