Competitie deel 4

Team 1 trad aan in Sittard en team 3 mocht in het verre Blerick aan de slag.

Even kort een paar hoogtepunten op een rijtje: Kimberley de Brouwer zwom eindelijk haar LKA-limiet op de 50m rugslag: en hoe! Jarno Janssen zwom een schitterende 50m vrij: zowel in de estafette als individueel, Lisa Aarssen, Fenne Schillings en Evi Bindels verpulverden hun pr’s op de 50m vrije slag, Lisa Jongen zwom een uitmuntende 100m wisselslag en coach Rick Hellenbrand maakte veel indruk met zijn overwinning op de 100m vlinderslag.

In Sittard was er het zeer goede presteren van veteraan Mark Gorissen op de 200m vlinderslag en de mooie tijden op de 200m rugslag van Bonnie van der Valk, Martijn Weinberg en Stefan Lindenschmidt. De sterke 50m vrij van Sanne Kerkhoff, het vette pr van Kitty-Sofie Hunt Alne op de 200m schoolslag, de mooie 50m vlinderslag van Silke Bliek, Kyanie Blom, Nikki Starremans en Jasper Thomas en ook de mooie 100m vrij tijd van Imke Beekman, tenslotte was er ook nog de sterke vlinderslag van Jasmijn van der Valk.

Al met al 2 wedstrijden waar weer mooie tijden op de klokken kwamen en die ook beiden lekker vlot verliepen. HGN 1 mag in april naar Leiden om daar het hoofdklasseschap te verdedigen en HGN 3 moet de 5e wedstrijd in Vaals af werken en hoopt dan te kunnen promoveren.

de uitslag in Sittard
De uitslag in Blerick

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/competitie-deel-4/

1 reactie

    • USA on 11 maart 2013 at 08:38

    Super imke en silke jullie waren de beste samen met bo en Carolien wij zijn allemaal heel goed

Reacties zijn uitgeschakeld.