Competitie

Vandaag stond het 1e deel van de competitie op het programma. Het was even spannend want een jaar geleden verliep deze wedstrijd behoorlijk matig. Vandaag was het presteren overwegend prima. De meeste zwemmers (IN TOTAAL BIJNA 90 ZWEMMERS VAN ZOWEL A, B ALS SPEEDOPLOEG) lieten zien een stuk verder te zijn dan vorig jaar rond deze tijd en dat geeft een goed gevoel voor de rest van het seizoen.

Opvallende zwemmers waren vandaag: Daphne (na een jaar blessureleed maakt ze de comeback van het jaar, schitterende tijden op de 100 vrij en 100 vlinder), Kiowa, Andreas en Joeri (indrukwekkende tijden op de 100 school).
Vera, Melissa en Bo P (3 weken geleden nog dramatisch slecht op de LAC, nu vielen voor de dames al pr-s te noteren: prima!).
Demy (ijzersterk op de vrij), Tom H (indrukwekkend waterspektakel op de 50 rug).
Kelly, Jessie, Ashraf, Rodney, Adine, Jasper en Nikki (onze jongste zwemmers lieten zien dat er muziek zit in de toekomst van NIMO). Randel (heel krachtige slag, nu de keerpunten nog), Lisa J (trainen loont, dat laat ze zien!), Jennay (de zwemoma van de B blijft maar pr-s zwemmen) en zo waren er natuurlijk nog heel veel meer prima prestaties.
NIMO staat na ronde 1 op een 6e plek: EEN SCHITTERENDE TEAMPRESTATIE!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/competitie-2/

3 reacties

  • Dennis Colijn on 4 oktober 2010 at 08:26

  Wat een prestatie, we zijn zelfs op een 6e plek geeindigd na ronde 1!. We doen voorlopig dus gewoon mee om promotie!

  • Alain on 4 oktober 2010 at 09:13

  Zo’n uitslag verzacht dan toch de pijn dat we op een prachtige zondag binnen in het zwembad moesten zitten :mrgreen:
  Deze prestaties zullen we natuurlijk ook met z’n allen laten zien op de komende wedstrijden!

  • Geert on 4 oktober 2010 at 15:36

  Wat een grandioze start van onze zwemmers. 😆 Ik kon m’n 🙄 ogen niet geloven. Houd dit vast. Een geweldige prestatie van trainers en zwemmers.

Reacties zijn uitgeschakeld.