Clubkampioenschappen deel 2

Het 2e deel van de clubkampioenschappen stond bol van de spanning: Wie wordt er clubkampioen in zijn/haar categorie? Op 28 april, tijdens de feestelijke prijsuitreiking zal het allemaal bekend worden.

Feit is dat er vandaag weer veel mooie tijden gezwommen werden. Ruud Rosikowski zwom opnieuw 2 clubrecords en dat voor de 4e! wedstrijd op rij. Bij de A-ploeg waren de resultaten van Sanne Kerkhoff en Pol Ypelaar opvallend sterk. Bij de B-ploeg gold hetzelfde voor nieuwelingen Kevin Thomma en Maite Goebbels.
Bij de speedozwemmers waren er erg veel sterke tijden van de nieuwelingen. Imke Beekman imponeerde met een hele mooi 50m vrij, Silke Bliek deed dit op de 25m school en Kyanie Blom op de dubbele afstand: de 50m school.
Uiteraard is dit slechts een greep uit de goede resultaten: in de uitslag kan men zien hoeveel goeds er eigenlijk gezwommen werd!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/clubkampioenschappen-deel-2-2/

1 reactie

    • Geert on 23 maart 2012 at 13:53

    Uitreiking op 1 april, daar trapt toch niemand in, hoop ik. Gewoon wachten tot de 28e. Of was het wellicht geen grap maar gewoon gezonde spanning voor die bewuste promotiewedstrijd op 1 april ? Zal dat blaatste wel zijn. Succes in ieder geval voor iedereen.

Reacties zijn uitgeschakeld.