Clubkampioenschappen 2015

Nadat de carnavalspakjes weer voor een jaar de kleerkast in verdwenen wisten de zwemmers en zwemsters van NIMO dat hij er weer aan zat te komen. De clubkampioenschappen! Een leuke en spannende tweedaagse wedstrijd waar vele zwemmers ieder jaar naar uitkijken. Dé wedstrijd waarin na een jaar van concurrentie, opscheppen en ruziemaken de zwemmers bekend worden die zich dat jaar ‘beste zwemmer’ in de leeftijdscategorie mag noemen. Op deze twee donderdagavonden waren publiek, strijd, spanning en pr’s in grote getallen aanwezig. Dat leverde dan ook een mooie wedstrijd op.

Bij de meisjes werd uitstekend gezwommen door onder andere Noa, Vera, Myrthe, Linn en Juliette. Deze dames zette een aantal prima tijden op de klok! Bij het jongenskamp bleven ze zeker niet achter. Hele mooie tijden van Jesper, Dennis en Maxime lieten zien dat ook de jongens niet van gisteren waren.

Er werden ook 25 meters gezwommen en ook hier werden pr’s verpulverd. Tijn, Rachelle en Mayra lieten hun oude tijden ver achter zich en ook Hawin, Viggo en Julia zwommen prima tijden!

Bij de dames werd er eveneens goed gezwommen. De tijden van Robin logen er niet om, zij zwom een paar mooie pr’s! Quinty, Jasmijn, Nikki Starremans en McKenzie maakten een zeer overtuigende indruk met een flink aantal seconden aan verbeterde tijden. Kyanie en Sara Hebrova zwommen vooral de tweede dag prima en de rugcrawl pr van Sarah Berger mag er anders ook wel zijn.

Jarno zwom op dag 1 beestachtige tijden, helaas was hij de tweede dag geveld met griep. Aymen, Danas en Kemo zwommen alle drie een hele sterke wedstrijd en een ander trio dat van zich liet horen waren Raphael, Kirk en James. Ook de (semi-)veteranen bij de B-selectie zwommen mooie tijden. Franz, Ralf en Leroy wisten allen meerdere tijden te verbeteren. In de A-ploeg werden zowel door Bas als door Roman hele goede afstanden gezwommen. De grand finale was uiteraard de pr van Tom, een verdiende prestatie!

De winnaars van de medailles en bekers worden op de feestavond bekend gemaakt. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 10 april dus zet hem alvast in de agenda.

De uithelpende zwemmers van de andere verenigingen, officials, bad opbouwers, technische commissie, commentatoren en publiek: BEDANKT VOOR EEN MOOIE WEDSTRIJD!

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/clubkampioenschappen-2015/