B-Competitie deel 4

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen werd lekker vroeg gezwommen in Roermond. Om 10.00u mocht iedereen paraat staan om het competitieseizoen af te sluiten (er zijn uiteraard nog genoeg andere wedstrijden dit seizoen). Er werd prima gepresteerd (zeker voor de periode in het seizoen).
Opvallende tijden waren er vandaag voor oa. Chayenne Odenhoven (prima 50 vlinderslag), Bas (2 ijzersterke pr’s), de jarige Ingrid (eerste 28er op de 50 vrij), de eveneens jarige Andreas (lag er 2 weken uit met een behoorlijke longontsteking, maar zwemt alweer op niveau met 2 pr’s), Indji (prima 200 vlinder), Camiel (uitstekend opgebouwde 200 rug), Marjolein (vet pr op de 100 rug), Tom H (man van de wedstrijd met vooral op de 100 rug een indrukwekkende race) en Stella (prima 50 vlinder).

Voor de definitieve eindstand in de competitie is het nog even afwachten. In Limburg en Brabant is de competitie nu al gezwommen terwijl in het noorden van het land deze wedstrijd pas op 20 maart gezwommen wordt. Daarna zal duidelijk zijn of we eventueel gepromoveerd zijn.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/b-competitie-deel-4/