4-kamp deel 2 in Landgraaf

De 2e 4-kampwedstrijd van het seizoen werd gezwommen in ons eigen badje te Landgraaf.
Vooral de minioren stalen wederom de show: Jylano Nahr zwom een fenomenaal clubrecord op de 50m vlinderslag. Op diezelfde afstand was er een enorm verrassende tijd van Imke Beekman: zij zwom maar liefst 10! seconden sneller dan 1 maand geleden en liet iedereen achter zich. Silke Bliek was dolgelukkig met haar tijd onder de 50 seconden op de 50m schoolslag en Kyanie Blom maakte indruk met een prachtige 50er op diezelfde afstand.
Op de 50 vlinderslag was er trouwens ook een zeer sterke 46er van Florence Schaepkens en de zeer jonge Britt van den Boom was goed voor een spectaculaire 48er. Robin Kempers knalde naar een zilveren plak (idem 50 vlinder) en Nikki Starremans zwom een fantastisch opgebouwde 200m rugslag. Jennifer Koonen, onze jongste deelneemster, maakte voor het eerst kennis met de vlinderslag op een wedstrijd en dat viel zeker niet tegen; goud! Voor de familie Verhoeven zal het nog een hele klus worden om zoon Dennis van zijn medailles te scheiden want was hij trots op zijn zilveren en gouden medailles! Carolien Beckers en Iris Dijkstra zwommen voor het eerst een 400m in wedstrijdverband en ook daaruit kwamen schitterende tijden voort (en wat waren de races ook goed opgebouwd!).
Op de 100m vrij dook Jasper Thomas voor het eerst onder de 1.20 (en hoe!) en vriendin Maud Lanckohr zwom ook naar een mooie 1.31. Op diezelfde afstand waren er ook nog sterke persoonlijk record van zowel Dunya Amzil, Evi Bindels, Amar Muratagic als Mascha Verhoeven.
Bij de oudere jonge zwemmers vielen de meiden uit 2001 op met hun tijden op de 50m vrij. Iris Lammeriks, Sanne van de Venne, Lisa Aarssen en Chiara Geilenkirchen zwommen allemaal wel heel erg mooie persoonlijke records.
Absoluut opvallend was ook de 100m schoolslagtijd van Esmee Lanckohr; 1.21.9! Sensationeel als je bedenkt dat zij 1 maand geleden nog een pr van 1.28 had staan. Wesley Dohmen zwom vandaag misschien ook wel de wedstrijd van zijn leven. Pr’s van 11 seconden (100m schoolslag) en 5 seconden (50m vrije slag) kwamen alsof het niets was!
Tenslotte nog een opsomming van enkele andere spectaculaire tijden: Sanne Kerkhoff (zeer sterke 100m wisselslag en een vet pr), Rick Hellenbrand (mooi pr op de 100m schoolslag voor onze oude rot), Chayenne Poorts (clubrecord op de 100m schoolslag), Arijana Alijagic (4! seconden pr op de 100m schoolslag), Melanie Leunissen (absolute topwedstrijd voor haar met een schitterende 100m wissel als bekroning), Martijn Weinberg (eerste 26er op de 50m vrij), Pol Ypelaar en Leroy de Brouwer (beide pupillen van Math zwommen mooie 50m vrij tijden), Bonnie van der Valk (succesvolle rentree op de 50m vrij met een 29er), Kimberley de Brouwer (zeer mooie 100m rugtijd), Lisa Jongen (mooi pr 50 vrij), Melissa Meijer (sterke overwinningen op 50 vrij en 100 wissel), Chayenne Odenhoven (voor het eerst onder 1.30 op de 100m wissel), David Paulissen en Bas Dijkstra (beiden mooie persoonlijke toptijden op de 100m wissel) en tenslotte Marc van Caldenberg en Kirsten Langen (pr’s op de 100m rugslag).

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/4-kamp-deel-2-in-landgraaf/