4-kamp deel 2

Vanwege┬áde dakwerkzaamheden aan zwembad “In de Bende” zwommen we dit keer een thuiswedstrijd in d’r Pool te Kerkrade. Dat dit geen afbreuk deed aan de prestaties bleek vandaag.

Er sneuvelden diverse clubrecords. Melissa (50m vrij en 100m school), Chayenne P (100m school en 100m wissel) en wederom Ruud (50m vrij, met maar liefst 4 seconden!) zorgden hiervoor. Daar bleef het niet bij want er waren (ondanks de zware trainingsperiode) een behoorlijk aantal topprestaties.
Stefan (wederom indrukkend op de 100m rug), Florence (prima 100m debuut), Kirsten (heeft een droomseizoen tot nu toe met louter pr’s), Andreas (fenomenale 50m vrij), Jylano (prachtige 50m vlinder), Melanie (verbaasde iedereen met haar 100m school) en pr-machine Lisa S (nu op de 100m wissel) waren enkelen van de velen met mooie pr’s.
Het slotakkoord was ook voor HGN. Op de mix 8x50m vrije slag estafette werd een dubbelslag behaald. Het eerste team was te sterk voor de rest van het deelnemersveld maar het 2e team zwom na een thriller (gevecht om het zilver met Eijsden en Kimbria) naar plek 2. Anke maakte het indrukwekkend af met een 29.4 als slotzwemster!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/4-kamp-deel-2-2/