4-kamp deel 1

In Maastricht stond de 1e 4-kamp wedstrijd van het seizoen op het programma.
Hieraan nemen de NIMO-zwemmers onder de vlag van SG HGN deel. Dit jaar worden voor het eerst medailles uitgereikt aan de minioren en krijgen ook de winnaars van seniorenprogramma’s een beloning.

Er werd prima gepresteerd. Ruud was bij de minioren het goudhaantje. Niet alleen behaalde hij 2x goud maar hij zwom op de 25m vrije slag ook het bestaande clubrecord uit de boeken. Daarnaast waren er ook minioren-medailles voor Iris (2x goud en een eertse keer 200m wissel), Jasper (goud en een fantastische tijd op de 50m vrij), Milan (1x goud, 1x zilver en 2 prima pr’s), Nikki (goud en brons en een hele sterke 100m rug!) en Jylano (zilver en brons en eveneens een prima 100m rug).
Ook op de andere zwemnummers werd er prima gepresteerd. Zo begint Arijana nu echt sprongen te maken en waren haar tijden op de 100m vrij en 50m school indrukwekkend. Ook Andreas (hij brak de minuutgrens op de 100m vrij), Stefan (boekt wederom enorme progressie), David (idem Stefan), Dion en Kemo (hun eerste officiële 100m was prima), Bo (ondanks lang blessureleed maakt ze weer stappen, haar 100m vrij was daar een goed voorbeeld van!), Kimberley (viel op met pr 50m school en prima tijden 100m vrij en 50m rug), Lisa S, Pilar, Lisa J, Priscilla en Kirsten (de dames van de B-ploeg maakten er een wervelende show van vandaag, vooral hun 100m vrij (enorme pr’s) maakte indruk), Kitty-Sofie (zag haar enorme trainingsarbeid beloond met een dik pr op de 200m wissel) en Nieske (prima 100m vrij en liet in de estafette zien dat ze wel degelijk een aardige schoolslag kan zwemmen!)
Tenslotte waren er de estafettes. De dames (Ingrid, Melissa, Vera en een uitstekende Anke (29.9 als slotzwemster) wonnen hun programma overtuigend. Bij de heren was het een stuk spannender. Onze heren waren als 3e geplaatst. Zij pakten echter meteen de koppositie en stonden die, ondanks aandringen van het jonge sterke team van Eijsden, niet meer af. De 1.44 (Richard 26.0, Sander 26.2, Ronald 25.4!! en Freddie 26.5) betekende tevens een nieuw clubrecord! Een mooie aflsuiting van een goede zondagmiddag dus!

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/4-kamp-deel-1-2/