3-kamp deel 1

In het nieuwe 8-banenbad bij de Geusselt werkten veel minioren, aangevuld met enkele zwemmers van beide B-ploegen de 1e driekampwedstrijd van het seizoen af.

Het mooie zwembad werkte duidelijk positief voor de zwemmers. Er werden heel heel heel erg veel persoonlijke records aangescherpt. En laten we nu eens niet de medaillewinnaars noemen maar juist de mensen die het podium vaak niet halen maar toch heel mooie dingen laten zien. Voorbeelden genoeg.
Bij de allerkleinsten waren bijvoorbeeld Marloes Thomas en Felicia Ruers heel erg sterk met ruime persoonlijke records en bij de jongens gold hetzelfde voor Dennis Verhoeven en Jurre Veldhuijsen die beiden vooral op de schoolslag ontzettend uitblonken.
Ook in de seniorenprogramma’s prachtige resultaten. Zo verpulverden juniorenzwemmers als Florence Schaepkens, Luc Kauhl, Yannik Lowis en Maud Lanckohr hun pr’s met heel veel seconden.┬áNa enkele spectaculaire estafettes waarbij zowel de mixestafette als de meidenestafette oppermachtig bleken kon de prijsuitreiking beginnen waarbij heel erg veel medailles in handen kwamen van HGN-zwemmers.
Nadat de speaker voor de 46e keer aangaf dat er koffie in de kantine te krijgen was eindigde de wedstrijd definitief en kon na een kleine 3,5 uur iedereen naar huis.

de uitslag

3-Kamp Geusseltbad

3-Kamp Geusseltbad

3-Kamp Geusseltbad

3-Kamp Geusseltbad

3-Kamp Geusseltbad

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/3-kamp-deel-1/