3 dagen topniveau op de swimmeet

Op het fantastische 3-daagse evenement in Maastricht: The IFS Swimmeet, werd er weer een prima combinatie afgeleverd van sfeer en prestaties.

De grote ster van het hele toernooi was Jylano Nahr; Op de schoolslag na (hoewel hij daarop ook prima zwom) won hij alle afstanden en hij scherpte weer 2x zijn eigen Nederlands Record 13 jaar op de 50m vlinderslag aan. Maar er werd in de breedte fenomenaal gepresteerd.
Bo Souhoka was ook gouddelver en daarnaast kwamen ook Nikki Smeets, Arijana Alijagic, Isabel Dijkstra, Carolien Beckers en Lars Kerremans op het podium en waren de meisjes en jongens estafettes ook zeer succesvol met gouden en bronzen medailles.

Het waren niet alleen de medaillewinnaars die scoorden. Denk aan bijvoorbeeld de junioren 1 die tussen de 2 jaar oudere meiden al finales haalden (Kyanie Blom, Imke Beekman, Silke Bliek). Maar ook een Lieke Janssen, die als 21-jarige toch maar mooi 7 van de 9 starts omzette in pr’s. Neem daarbij nog prachttijden van bijv. Chiara Geilenkirchen, Sara Hebrova, Mascha Verhoeven, Jasper Thomas en het was een geslaagd toernooi!

de uitslagen

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/3-dagen-topniveau-op-de-swimmeet/