25m-wedstrijd

Op de laatste maandagtraining van het seizoen werd een 25m-race wedstrijd gehouden. Leuk voor jong en oud.

De allergrootste verrassing kwam op naam van ons gloednieuwe lid: Britt van den Boom. Op de 25m schoolslag zwom zij direct een clubrecord van Chayenne Poorts (en dat is wel heel bijzonder) uit de boeken. Chayenne zelf verbeterde op diezelfde wedstrijd overigens alle clubrecords op de 25m’s (waaronder 2 van de al net zo legendarische Jona Pisters).
Ook Ruud Rosikowski zwom een CR, en wel op de 25m vrij. Iris Dijkstra verbeterde haar eigen clubrecord op de 25m vlinderslag met maar liefst 1,5 seconde en Arijana Alijagic mocht zich 3 series clubrecordhoudster noemen op de 25m schoolslag totdat Chayenne daar weer onder dook.
Bij de jongens was er naast Ruud nog een kanjer die van zich deed spreken: Jasper Thomas dook meer dan 1 seconde onder het bestaande clubrecord op de 25m schoolslag. Jasper nam dat clubrecord over van Martyn Weinberg die zelf bij de oudste junioren weer een clubrecord pakte op de 25m vlinderslag. Kiowa Kamaansing deed dat op dezelfde afstand bij de jeugd (zowel op de vlinderslag, vrije slag als schoolslag) en bij de senioren was er een CR voor Richard Ricksen op de 25m vrij. Jylano Nahr tenslotte, verpulverde de clubrecords op de 25m vlinder en 25m vrij.

de uitslag

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/25m-wedstrijd-3/