1e Landgraafse Schoolzwemkampioenschappen

Op woensdag 3 oktober heeft zwemvereniging NIMO de eerste Landgraafse schoolzwemkampioenschappen georganiseerd in zwembad In de Bende. Het was een heel spektakel onder de jonge zwemmers onder luide aanmoediging van de juffen en ouders.
Aanwezig waren meerdere teams van basisschool Prins Willem-Alexander en basisschool de Wegwijzer.
Er werden meerdere 25m en 50m races gezwommen, zowel individueel als in estafetteverband.
Tijdens de pauze was er nog een demonstratie van de Nimo zwemmers Chayenne Odenhoven, Iris Dijkstra en Leroy en Kimberly de Brouwer met de nadruk op de verschillende zwemslagen en werd er ook een wisselslag estafette gezwommen.
Als wedstrijdafsluiting werd er nog een mattenrace gehouden. Hier moesten de zwemmers een mat naar de overkant duwen, aan de overkant op de mat klimmen waarna een volgende zwemmer de mat weer terug moest duwen naar de andere totdat alle zwemmers op de mat zaten.
Na afloop ontvingen de deelnemers een medaille en oorkonde als herinnering, waarna ze nog even mochten vrijzwemmen.

De uitslag:
1. PWA 2
2. De Wegwijzer
3. PWA 1

De complete uitslag met eindtijden is hier te vinden.

no images were found

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.nimolandgraaf.nl/1e-landgraafse-schoolzwemkampioenschappen/

1 reactie

    • wendy dijkstra on 4 oktober 2012 at 23:42

    een super leuke schoolzwemkampioenschap. Wat hebben de zwemmers goed hun best gedaan. Heel leuk om te zien vond ik dat de ouders en juffen ook helemaal mee gingen tijdens het aanmoedigen van de kinderen. Ik hoop dat we volgend jaar er volgend jaar een vervolg komt, super dat iedereen het naar zijn zin had! Enne de complimenten voor de organisatie, die was weer tip-top!

Reacties zijn uitgeschakeld.